tiistai 4. toukokuuta 2010

Onko totuus huutoäänestyksen tulos?

WHO on äänestystuloksin vahvistanut kansainväliset ja viralliset mielisairausluokitukset. Kts. ICD-10 wikipedia.

Aitoa sosiaalivirastotyyliä. Ensin laitetaan omiin papereihin mitä sattuu ja sitten niitä itse siteerataan lopullisina ja pyhinä totuuksina joista pidetään kynsin ja hampain kiinni.

Jos kerran psykologian mukaan totuus on huutoäänestyksen tulos niin sitten voidaan tehdä seuraavanlainen huutoäänestys: "Onko bensatankki täynnä?" Jos kylläkanta voittaa, niin tankki on täynnä ja sillä hyvä. Kuka on toista mieltä on hullu, katkera ja lapsellinen. Seuraavaksi koko psykoseurakunta jonottaa terapiaan jotta saisi pois päästään päähänpiinttymän paikallaan seisovasta autosta. "Aikuinen" kun ei koskaan säädä todellisuutta (tässä:tankkaa autoa) vaan säätää päätään, koska päänsäätämisen kannattaminen on psykologian mukaan pätevyyden merkki.

Takapenkin lapsille vain uskotellaan että tässä ollaan kokoajan matkalla kohti mummolaa. Pian tulee kylmä ja nälkä mutta ne kestetään sivuseikkoina koska tässä ollaa nyt tekemässä jotain hienoa (jopa pyhää) nimittäin uskomassa sokeasti psykologisiin opinkappaleisiin. Tavoitteena oli sankarin sädekehä mutta tulikin joku muu sädekehä. Ehkäpä itsetunto ei kestä myöntää edes itselleen että pienestä pitäen iskostettu oppi onkin ollut silkkaa valetta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti